Home
Voorstellen
Diensten
Prijslijst
Regelement
Foto's1
Foto's 2
Gastenboek
contact
foto's 2011

1.  De hond is sociaal naar mens en dier.

2.  De hond dient zijn jaarlijkse inentingen op tijd te krijgen[kennelhoest is niet verplicht, wel wenselijk].

3.  De eigenaar heeft zijn hond de basisbeginselen van gehoorzaamheid bijgebracht. Luistert minimaal naar het commando “hier”.

4.  Als de hond loops is kan zij niet mee met  de uitlaatservice,maar kan zij ook niet in de dag- of vakantieopvang terecht.

5.  De hond  dient preventief behandeld te worden tegen vlooien en teken.

6.  Honden uitlaatservice Jirebo stelt zich niet aansprakelijk voor de schade die ontstaat  door de hond  aan derden tijdens het uitlaten of het verblijf bij Jirebo Deze aansprakelijkheid  berust geheel bij de eigenaar.De hond dient opgenomen te zijn in uw eigen WA- verzekering.Volgens de wet is de eigenaar van de hond ten alle tijden aansprakelijk voor de door de hond aangerichte schade.

7.   Honden uitlaatservice Jirebo stelt zich ook niet aansprakelijk voor de aan de hond ontstane schade/letsel als dit zonder enige opzet of nalatigheid is ontstaan.

8.  Jirebo behoud zich het recht om eventueel bepaalde honden te weigeren. Dit volledig naar eigen inzicht.

9.  Jirebo  behoud zich het recht om de samenwerking te verbreken als de hond problemen opleverd voor de groep.Herhaaldelijk vechten bijten ect.Jirebo zal dan proberen om in de situatie een passende oplossing te vinden.

10.  Betalingen dienen altijd vooraf  te gebeuren, contant of per bank.

 

to Top of Page

JIREBO